Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Hilsen fra Fuglsøcentret

Kære  Bjørn Helmer
 
Dorthe Gerlach
FREDAG DEN 6. OKTOBER
 
Så er der kun en lille måned til vi for anden gang får besøg af Dorthe Gerlach på Fuglsøcentret - nemlig fredag den 6. oktober 
 
I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier, som du kan høre HER! Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner.
 
Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog.
 
I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum.
 
I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...